PKS-KIINTEISTÖTURVA, PALOTURVALLISUUS JA VÄESTÖNSUOJAT, SAVUNPOISTOHUOLTO, VSS-GSM- ANTENNIT.

PIKAPALOPOSTIT JA SAMMUTINKAAPIT

PV-104 pikapalopostikaappi

Olemme pikapaloposteja ja sammutinkaappeja valmistavan kotimaisen PIVASET Oy:n jälleenmyyjä. Perusmalliset palopostikaapit ja kelat valmistetaan 1,25mm:n epoksijauhemaalatusta teräslevystä. Kelat on maalattu aina punaisiksi. Kaapeissa on kolme valinnaista vakioväriä: valkoinen, harmaa ja punainen. Erikoistilauksesta toimitetaan myös muita värejä.

Kaapeissa on aina hitsattu, rakennetta jäykistävä takaseinä ja ovet on vahvistettu. Ovessa on rikottavalla lukkosuojalla varustettu erikoislukko. Ovet aukeavat 180º, joten oveen asennettu letkukela toimii esteettömästi. Kelojen keskiöt ovat erikoismessinkivalua, ja ne on koeponnistettu. Letku on nitriili/PVC-palopostiletku, jossa on polyesterikudosvahvike. Sen käyttöpaine (+20°C) on 1,2 Mpa ja räjähdyspaine 4 Mpa. Kaikissa kaappimalleissa on jousella vahvistettu syöttöletku. Pikapalopostikaapit on varustettu Handifighter suora-/sumusuihkuputkella ja 1" sulkuventtiilillä.

Tästä pääset Pivasetin sivuille.

PV-5 Sammutinkaapit

PV-5 Sammutinkaapit

Sammutinkaapit valmistetaan 1,25mm:n epoksijauhemaalatusta teräslevystä. Perusmallit on maalattu punaiseksi, valkoiseksi tai harmaaksi. Ovessa on erikoislukko rikottavalla lukkosuojalla. Sammutinkaappeja on kahta kokoa, 6kg ja 12kg jauhesammuttimelle. Vaihtoehtona on tarkistusikkunalla varustettu malli. Sammutinkaapin voi asentaa myös ulkokäyttöön, jolloin se suojaa sammutinta sään vaikutuksilta.

Tästä pääset Pivasetin sivuille.

Antti-Jussi Manninen, yrittäjä

Tiesitkö, että kaikkia rakennukseen määrättyjä sammutintyyppejä koskee sama, omistajan, haltijan tai toiminnanharjoittajan velvollisuus alkusammutusvälineiden jatkuvasta toimintakunnossa pitämisestä. Tämä koskee myös pikapaloposteja.

Kaikille paloposteille tulee olla esteetön pääsy! SFS-EN 671-3 standardin mukaan pikapaloposti tulee tarkastaa joka vuosi ja letkut tulee koeponnistaa viiden vuoden välein. Suosituksen mukaan, kaksikymmentä vuotta ja sitä vanhemmat letkut tulisi uusia toimintavarmuuden takaamiseksi. Usein voi olla järkevää uudistaa koko kelajärjestelmä, mutta säilyttää vanha kaappirakenne. Hintaero on enää marginaalinen, letkun vaihto /muuhun huoltoon nähden. Näin uusittu pikapaloposti vastaa täysin uutta standardia.


Teemme aina tarjouksen pikapalopostien tarkastus- ja huoltotoimenpiteistä.